Femeia OCRU

Femeia OCRU

In fiecare zi luam sute de decizii legate fie de lucrurile marunte fie de aspectele pe care le consideram mai importante in viata noastra.

Insa dincolo de aceste decizii pe care trebuie sa le facem exista si placerile zilnice pe care le alegem doar pentru noi vrand sa vorbim putin despre noi si despre cum ne simtim in acele momente.

Suntem  femei asadar printre aceste mici placeri cred ca se numara si gentile noastre cele de toate zilele, nu-i asa?

Fie ca vorbim de o zi plina in care suntem pe fuga si tindem sa neglijam partea estetica in favoarea celei practice, fie ca ne hotaram ca ,,azi sa incercam ceva cu totul nou”, fie ca suntem entuziasmate sa participam la un anumit eveniment, cred ca cel mai important pana la urma este sa nu uitam ca putem fi creative zi de zi si de ce nu am putea profita sa demonstram acest lucru printr-un detaliu nelipsit zilnic din garderoba noastra: printr-o geantă putem vorbi azi despre noi prin culoarea, forma si stilul pe care vrem sa-l abordam si care bineinteles, ne caracterizeaza .

Prin atentia, gustul si curiozitatea voastra de a incerca mereu ceva nou fara a uita insa de eleganta, indrazneala de a va crea prin propriile alegeri si preferinte, de a adauga activitatilor voastre de fiecare zi, din fiecare anotimp sau eveniment important la care participati personalitatea accesorilor ce va însotesc, ati inspirat si s-a creat Femeia OCRU.

Tocmai de aceea ne-am gandit sa va aducem aceste accesorii  pe care incercam sa le personalizam in functie de anotimp, de zi sau momentele care descriu o femeie. O femeie eleganta, curajoasa prin deciziile pe care le ia zilnic si pe care ne-ar face placere sa o insotim cel putin cu o geanta, poseta pe placul ei. 

Postat la 2015-06-19 de Mihaela Truică Home, FEMEIA OCRU 0 1355

Lasă un comentariuLasă un răspuns

Trebuie să fii logat pentru a putea posta un comentariu.

Arhiva Blog

Categorii Blog

Ultimele comentarii

Niciun comentariu

Căutare în Blog

Recent văzute

Niciun produs