LIVRARE

Livrarea coletului  

Coletele sunt în general trimise în 24-48h de la acceptarea comenzii sau/şi primirea plății în cazul în care aţi optat pentru Transfer Bancar.

Coletele sunt trimise prin curier rapid, Fan Curier, cost livrare 18 lei (toate taxele incluse); vei avea posibilitatea să urmăreşti coletul în timp real.

Pentru comenzi mai mari sau egale cu 300 lei, transportul prin Fan Curier este GRATUIT ( aplicabil doar pe teritoriul României şi în aria de acoperire a curierului).

Pentru destinaţiile care se află în afara ariei de acoperire Fan Curier, livrarea se va face prin Poşta Română, cost livrare 12 lei( toate taxele incluse), aplicabil pentru comenzile cu valoare mai mică de 300 lei. Această opţiune va fi aleasă de noi, după primirea comenzii, şi va fi comunicată ulterior printr-un email sau telefon.

 

PLATA

Plata se efectuează la recepţia coletului, către curier prin sistemul ramuburs, sau prin transfer bancar, în avans. Fie faci plata prin depunere la ghişeul băncii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, dacă beneficiezi de un sistem de online banking. Informaţiile necesare unei plăţi prin bancă iţi vor fi furnizate de către noi în cazul alegerii acestei opţiuni.


Recent văzute

Niciun produs