Termeni și condiții de utilizare

Site-ul ocru.ro este proprietatea societăţii comerciale ARTIN POPEI SRL.

Utilizarea site-ului ocru.ro (incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni şi condiţii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal între utilizator şi ARTIN POPEI SRL. De aceea, se recomandă citirea cu atenţie a paragrafelor următoare.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul ocru.ro implică în mod automat, acceptarea acestor termeni şi condiţii. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de ARTIN POPEI SRL implică acceptarea aceloraşi termeni şi condiţii.

INFORMAŢII DESPRE PRODUSE SI PREŢURI

Echipa ocru depune toate eforturile de a prezenta cât mai fidel culorile produselor prezentate pe website. Vă atragem atenţia asupra faptului că nuanţa culorii pe care o vizualizaţi depinde de specificaţiile tehnice ale monitorului utilizat. Ca atare, echipa ocru nu poate fi trasă la răspundere în niciun fel pentru eventualele diferenţe de culoare, între cea de pe monitor şi produsul în sine.

Prețurile produselor afişate pe site includ toate taxele şi sunt finale. Preţurile afişate pot fi modificate fără nicio notificare prealabilă, însă aceste schimbări nu vor afecta nicidecum comenzile deja confirmate.

ARTIN POPEI SRL îşi rezervă dreptul de a efectua adăugiri, anulări, modificări asupra conţinutului produselor, preţurilor, precum şi asupra acestor Termeni şi Condiţii fără a fi necesară o notificare către utilizatori.

INFORMAŢII DESPRE COMANDĂ, LIVRARE, PLATĂ

Plasarea de comenzi prin contul de client sau vizitator, prin telefon sau email, reprezintă acceptul utilizatorului în ceea ce priveşte condițiile afişate pe această pagină.

Coletele sunt în general livrate în 24-48h de la acceptarea comenzii sau/şi primirea plății în cazul în care aţi optat pentru Transfer Bancar.

Coletele sunt trimise prin curier rapid, Fan Curier, cost livrare 18 lei (toate taxele incluse) și vei avea posibilitatea să urmăreşti coletul în timp real.

Pentru comenzi mai mari sau egale cu 300 lei, transportul prin Fan Curier este GRATUIT (aplicabil doar pe teritoriul României şi în aria de acoperire a curierului).

Pentru destinaţiile care se află în afara ariei de acoperire Fan Curierlivrarea se va face prin Poşta Română, cost livrare 12 lei ( toate taxele incluse), aplicabil pentru comenzile cu valoare mai mică de 300 lei. Această opţiune va fi aleasă de noi, după primirea comenzii, şi va fi comunicată ulterior printr-un e-mail sau telefon.

Plata se efectuează la recepţia coletului către curier prin sistemul ramburs sau prin transfer bancar, în avans. Fie faci plata prin depunere la ghişeul băncii la care avem noi cont, fie prin transfer bancar, dacă beneficiezi de un sistem de online banking. Informațiile necesare unei plăți prin bancă îți vor fi furnizate de către noi în cazul alegerii acestei opţiuni.

INFORMAŢII DESPRE ANULĂRI COMENZI, RETURUL PRODUSELOR

Comenzile pot fi anulate în maxim 2h de la finalizarea cumpărăturilor prin folosirea formularului de contact sau telefonic.

Conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, clientul are dreptul de a returna, din orice motiv, oricare dintre produsele comandate în termen de maxim 14 zile calendaristice de la recepţia lor. Cumpărătorul este obligat să achite costul returnării produselor.

Contravalorea mărfii returnate va fi platită clientului în termen 14 zile de la retur, fie prin mandat poştal, fie prin transfer bancar în contul clientului, în cazul în care un asemenea cont este specificat.

Atentie! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului în urma transportului de returnare. Nu primim coletele a căror plata de transport nu a fost efectuată de către expeditor. Returul atrage după sine plata transportului, în cazul în care iniţial a beneficiat de transport gratuit. Nu primim colete cu ramburs!

În cazul în care întâmpini dificultăţi nu ezita să ne contactezi serviciul Relaţii cu Clienţii.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, ARTIN POPEI SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele cerute, acestea fiind însa necesare pentru prelucrarea si livrarea comenzilor plasate către dumneavoastră și pentru a beneficia de ofertele si reducerile magazinului nostru online www.ocru.ro. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a procesa și livra comenzile plasate și imposibilitatea de a vă anunța regulat despre ofertele și reducerile magazinului nostru online www.ocru.ro .

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai companiei de curierat prin intermediul căreia se fac livrările.

Dacă doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele, etc., oferite de ARTIN POPEI SRL prin intermediul magazinului online www.OCRU.ro, vă rugăm să vă înscrieți la newsletter-ul nostru, specificând numele și adresa dumneavoastră de e-mail. Dacă doriți să achiziționați un produs sau serviciu din magazinul online www.OCRU.ro, vă rugăm să completați datele cerute în formularul de comandă (nume, prenume, adresa, localitate, serie și număr de buletin, adresa de e-mail, număr de telefon ).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin e-mail la adresa de contact contact@ocru.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.


Recent văzute

Niciun produs